Pogosta vprašanja FAQ

Se lahko spoznamo?

Da, Rada bi Vaju spoznala, v kavarni ali podobni lokaciji v sproščenem vzdušju, kjer skupaj pregledamo preostale fotografije ter mi lahko zaupata Vajin želje.

Kje fotografiraš družine in nosečnice?

Družine, nosečnice, novorojenčke fotografiram po celi Sloveniji. Fotografiranje družin, nosečnic, novorojenčkov poteka na izbrani lokaciji v naravi ali na domu. Lokacija fotografiranja družine , nosečnic, novorojenčkov je skrbno izbrana. Opravljam celoten spekter fotografije (fotografiranja družine , nosečnic, novorojenčkov ). V glavnem delam z fiksno goriščno razdaljo, kot sta 50 mm in 35 mm pa tudi 140 mm, ki je klasična žariščna razdalja dokumentarnega fotografiranja

Je možno dobiti razvite fotografije za zahvalnice še isti večer?

Da, razvite fotografije za zahvalnice lahko dobita še isti večer. Seveda mi morata predhodno izraziti vajino željo glede zahvalnic. Tako bom še isti večer natisnila vajino poročno fotografijo in zahvalnice za svate bodo pripravljene.

Čas za portretno fotografiranje?

Portretnemu fotografiranju nameniva 1 uro do 1.30 ure. Več časa kot mi data na voljo, tem bolj se lahko posvetimo portretnemu fotografiranju, obenem pa imamo več časa, da se razvije sproščeno, zanimivo in zabavno vzdušje. Pri samem portretnem fotografiranju pa pomagam pri poziranju in vodenju.

Kako poteka rezervacija poročnega fotografiranja?

Če so vama fotografije in moj stil fotografiranja všeč, se dogovorimo za osebno srečanje ob kavici, kjer se pobližje spoznamo, izmenjamo informacije in se pogovorimo o poteku vajinega poročnega dne. Takrat obojestransko podpišemo pogodbo, se dogovorimo za predporočno fotografiranje in smo v pričakovanju vajinega poročnega dne.

Kje fotografiraš poroke?

Poroke fotografirava po celi Sloveniji ter v sosednjih državah. Če je lokacija poroke zelo posebna, potem sva zelo vesela, da se tudi tukaj odločata zame. Fotografije parov na izrednih krajih so še posebej privlačne.

Število fotografij in obdelava?

Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki jo želimo povedati, ter na sam celostni izgled galerije. Na žalost je prevladalo stališče, da bi digitalna fotografija prihranila delo in celo nadomestila razvoj temne sobe. Na žalost je to narobe. Fotografije so v formatu RAW, ki vsebuje veliko več informacij kot format JPEG in je primerljiv z analognim negativom. Te "RAW fotografije" so kasneje razvite v "digitalne pozitive", in so končane JPEG datoteke, ki jih dobite na koncu v spletni galeriji. Prve fotografije pošljem že naslednji dan, število fotografij, ki jih par prejmejo pa se po navadi nekje 600 -1200 fotografij.Poročni fotograf, Poročna fotografija

Pošljite nam sporočilo