Pogosta vpraanja FAQ

Se lahko spoznamo?

Da, Rada bi Vaju spoznala pri naju , v kavarni ali podobni lokaciji v sproenem vzduju. Seveda pa je to mogoe tudi pri nama doma. Kjer skupaj pregledamo preostale fotografije ter nama lahko zaupata Vajine elje.

Kje fotografirata druine in nosenice?

Druine, nosenice, novorojenke fotografirava po celi Sloveniji. Fotografiranje druin, nosenic, novorojenkov poteka na izbrani lokaciji v naravi ali na domu. Lokacija fotografiranja druine , nosenic, novorojenkov je skrbno izbrana. Opravljava celoten spekter fotografije (fotografiranja druine , nosenic, novorojenkov, portretno in prireditveno fotografijo ). V glavnem delava z fiksno gorino razdaljo, kot sta 50 mm in 35 mm pa tudi 140 mm, ki je klasina arina razdalja dokumentarnega fotografiranja

Je mono dobiti razvite fotografije za zahvalnice e isti veer?

Da, razvite fotografije za zahvalnice lahko dobita e isti veer. Seveda nama morata predhodno izraziti vajinoeljo glede zahvalnic. Tako bova e isti veer natisnila vajino porono fotografijo in zahvalnice za svate bodo pripravljene.

as za portretno fotografiranje?

Portretnemu fotografiranju nameniva 1 uro do 1.30 ure. Ve asa kot nama dasta na voljo, tem bolj se lahko posvetimo portretnemu fotografiranju, obenem pa imamo ve asa, da se razvije sproeno, zanimivo in zabavno vzduje. Pri samem portretnem fotografiranju pa pomagava pri poziranju in vodenju.

Kako poteka rezervacija poronega fotografiranja?

e so vama fotografije in najin stil fotografiranja ve, se dogovorimo za osebno sreanje ob kavici, kjer se poblije spoznamo, izmenjamo informacije in se pogovorimo o poteku vajinega poronega dne. Takrat obojestransko podpiemo pogodbo, se dogovorimo za predporono fotografiranje in smo v priakovanju vajinega poronega dne.

Kje fotografirata poroke?

Poroke fotografirava po celi Sloveniji ter v sosednjih dravah. e je lokacija poroke zelo posebna, potem sva zelo vesela, da se tudi tukaj odloata za naju. Fotografije parov na izrednih krajih so e posebej privlane.

tevilo fotografij in obdelava?

Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki joelimo povedati, ter na sam celostni izgled galerije. Naalost je prevladalo stalie, da bi digitalna fotografija prihranila delo in celo nadomestila razvoj temne sobe. Naalost je to narobe. Fotografije so v formatu RAW, ki vsebuje veliko ve informacij kot format JPEG in je primerljiv z analognim negativom. Te "RAW fotografije" so kasneje razvite v "digitalne pozitive", in so konane JPEG datoteke, ki jih dobite na koncu v spletni galeriji. Prve fotografije poljevae naslednji dan, tevilo fotografij, ki jih par prejmejo pa se po navadi nekje 600 -1200 fotografij.

Cena fotografiranja in obdelava?

Cena fotografiranja je odvisna od vrste fotografiranja. Imava monost dveh fotografov, foto-kotika, tiskanje fotografij na poroki ( foto zahvalnice), fotoknjge, in spletna galerija z geslom za vaju. Za podrobno pa Vam lako sestaviva ponudbo. Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki joelimo povedati, ter na sam celostni izgled foto galerije.


Najlepša hvala za prijeten čas z vami. Zelo smo uživali v našem fotografiranju in čas je hitro minil. Popolnoma smo navdušeni nad našimi fotografijami. top top top :)

- Alma in Jure - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Priporočam priporočam in se enkrat priporočam čudovite slike -- nosečniško fotografiranje v Ljubljani

- Tina in Marko - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje
We recommend these guys very highly for your special day. They are super professional, hard working and very friendly. We are very happy with our photographs they are beautiful and capture everything perfectly. Thank you both again for everything you did, Kelly and James.

- Kelly F. Ericksen - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

sproščeno: nosečniško fotografiranje in je bilo čudovito priporočam

- Ariana in Adi - nosečniško fotografiranje

Definitivno priporočam fotografiranje vsem! Rabim nosečniške fotografije . Greva se slikat mi reče moja. Koga izbrat, saj izbire je veliko, kvalitetnih umetnikov pa malo. Najdeva Čarobne trenutke. Odličen portfolij top fotke, takojšen odziv in hiter termin, so bile ključne stvari pri najini izbiri. Cena nama pri pogledu na njune fotografije sploh ni bila več pomembna. Vzdušje med samim slikanjem je bilo odlično, pri ustvarjanju upoštevata želje svojih strank, na koncu pa vsaki fotografiji posebej dodata svojo posebno noto. ki ga začutiš šele, ko dobiš vpogled končne fotografije

- Tina in Dušan- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Zelo, zelo lepe fotografije, sproščeno: nosečniško fotografiranje smo opravili v narivi in je bilo čudovito

- Amanda in Marko - nosečniško fotografiranje

Iskali smo poročnega fotografa in prijatelji so nam priporočili Tadej in Nežo. Od prvega srečanja do predaje fotografij smo bili s svojo odločitvijo popolnoma zadovoljni. Želel je le pol ure od nas za snemanje para na poročni dan ob sončnem zahodu. Preostali čas je bil za nas in goste neviden. Fotografije so bile v lepi leseni škatli. Vsako leto pogledam čudovite fotografije. Hvala vam!

- Julia M. Krivc - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Za vaše odlično opravljeno delo se vam najlepše zahvaljujemo! Nobena želja ni ostala neizpolnjena. Delo z vami je bilo tekoče, nezapleteno, visoko profesionalno in vedno v veselje, od prvega stika do poravnave. Kot par sva se počutila zelo individualno, slišano in predvsem videno.

- Anja S - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Hvala za odlične fotografije in video. Markus in Raphi sta bila odlična spremljevalca na naš čudovit dan.

- Damjana in Tomaž - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Izredno sem zadovoljna s kvaliteto slik, hitrostjo ter odzivnostjo. Profesionalen fotograf, ki nam je vsem poroko naredil še lepso, zanimivo, seveda pa imamo na ta lep dogodek veliko prijetnih spominov.

- Tajda in Miha S.- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje
We recommend these guys very highly for your special day. They are super professional, hard working and very friendly. We are very happy with our photographs they are beautiful and capture everything perfectly. Thank you both again for everything you did,

- Antonia G. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Dobra izkušnja, dober fotograf, dobre fotografije. s e posebno nama je všeč fotoknjiga! Priporočava vsem, ki iščete zanesljivega fotografa.

- Mateja F. Tomaž F.- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Tadej in njegova asistentka sta se na najin poročni dan lepo vključila med svate in ju praktično nisva opazila. Zato sva dobila med fotografijami tudi dosti takih, ki so bile čisto naključne in iskrene.

- Miha V.- Poročno fotografiranje

Zelo dobra izbira, pa naj je šlo za slikanje poroke, družine. Uporablja dobro opremo, fotografije pa so fenomenalne. Priporočam!

- Andreja G.- Poročni Fotograf

Fotografov prvi odziv je bil fantastičen, saj je bil eden redkih fotografov, ki si je vzel čas. Tudi na sestanku je bil zelo sproščen in korekten. Cena se nama je zdela poštena, kvaliteta vrhunska (vsaj za naju). Na fotografiranju je bila poleg še asistentka, vse je potekalo v zelo sproščenem vzdušju. Fotografije sva dobila v roku enega meseca (tako kot smo se dogovorili) in še več obdelanih kot smo se dogovorili.

- Peter R. in Manca R.- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Profesionalen pristop, izjemne fotografije. Kljub profesionalnosti sproščeno vzdušje. Neverjetna izkušnja, ki jo morate doživeti.

- Jure Z. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

pri meni so izvajali poročno fotografiranje. zelo profesionalni, korektni in glede na kvaliteto tudi ugodni. priporočam

- Maja H. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo narejeno kot smo bili dogovorjeni Hvala za profesionalen odnos in odlične fotografije.

- Franci ÄŒ. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Odlično opravljeno delo. Dobra komunikacija, zanesljivost in najpomembneje - kvalitetne fotografije.

- Zoja T. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Simply the best...

- Barbara L. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo super...zabavno in hkrati profesionalno. Vzdusje je bilo sproščeno in z nastali fotografijami sva zelo zadovoljna.

- Stanko T. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Fotograf je za naju slikal poroko in delo opravil odlično. Zelo sva bila zadovoljna z odnosom, prijaznostjo, energičnostjo,.... Vedno znova naju je presenetil z idejami za slike, po pregledu slik pa bi človek lahko rekel, da je bil »povsod«, saj je slikal z vseh mogočih kotov. Vsekakor priporočava in se mu zahvaljujeva za odlično opravljeno delo.

- Dijana C. in Uroš C. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Sta zabavna, prijazna, ustrežljiva in seveda profesionalna. Na fotografira ju smo se zelo zabavali in seveda tudi uživali. Fotografije so odlične inkrasijo najine stene. Seveda pa morava pohvaliti tudi hitrost in kvaliteto fotografij! Enostavno odlično. Priporočava! :)

- Andreja P. in Marko P. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo odlično, všeč mi je bila prilagodljivost, potrpežljivost pri slikanju dojenčka. Fotografije so prečudovite. Slikanje smo imeli pri obeh otrocih. Brez pomisleka bomo v prihodnje

- s pela S - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Fotografiranje najine poroke. Zelo smo bili in smo zadovoljni. Super fotograf, odlični končni izdelki!

- Nataša P. in Gašer p. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Celotno storitvijo sem bila izredno zadovoljna 👌👠odzivni, prijazni, vse je bilo izvedeno kot smo se dogovorili, osebje pripravljeno prisluhniti željam stranke, vzdušje pozitivno ter sproščeno, delo pa odlično opravljeno ❤️👌z eno besedo, profesionalci

- Ana Marija T. - Glamur portretna fotografija, nosečniška fotografija

Predlogi že od samega začetka v veliko pomoč, na sam dan poroke dobro in sproščeno vzdušje, profesionalen odnos. Končni izdelki več kot popolni, dokončani zelo hitro.

- Toni D. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Slikanje je potekalo v prijetnem vzdušju, prejeli veliko čudovitih slik. Tudi mlajše otroke je znala pripraviti na fotografiranje. Super izkušnja, zato se bomo zagotovo še odločili za obisk pri njih

- Petra P - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo super...zabavno in hkrati profesionalno. Znata na nevsiljiv način ujeti pravi trenutek med fotografiranjem, tako da so slike res pristne. Fotografije uredi zelo hitro. Vsakič smo bili z njim zelo zadovoljni (predporočna, poročna, družinska, nosečniška fotografija).Vzdusje je bilo sproščeno in z nastali fotografijami sva zelo zadovoljna.

- Martin & Petra C. - predporočna, poročna, družinska, nosečniška fotografija

Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Sava, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_Sava

Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Sava, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava, Portretni_fotograf_Grosuplje, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_SavaPortretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_Sava"/>/div>

Portretni_fotograf_Sava, Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Sava, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava, Portretni_fotograf_Grosuplje, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_SavaPortretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_Sava"/>

Portretni_fotograf_Sava, Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Sava, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava, Portretni_fotograf_Grosuplje, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_SavaPortretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_Sava"/>

Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Sava, Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Sava, Portretni fotograf Sava, Portretni_fotograf_Sava, Portretni fotograf Sava, Portretni_fotograf_Sava, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava, Portretni_fotograf_Grosuplje, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_SavaPortretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni fotograf Grosuplje Portretni_fotograf_Grosuplje Portretni_fotograf_SavaPortretni fotograf Sava Portretni fotograf Sava, Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava Portretni fotograf Sava Portretni_fotograf_Sava