Pogosta vprašanja FAQ

Se lahko spoznamo?

Da, Rada bi Vaju spoznala pri naju , v kavarni ali podobni lokaciji v sproščenem vzdušju. Seveda pa je to mogoče tudi pri nama doma. Kjer skupaj pregledamo preostale fotografije ter nama lahko zaupata Vajine želje.

Kje fotografirata družine in nosečnice?

Družine, nosečnice, novorojenčke fotografirava po celi Sloveniji. Fotografiranje družin, nosečnic, novorojenčkov poteka na izbrani lokaciji v naravi ali na domu. Lokacija fotografiranja družine , nosečnic, novorojenčkov je skrbno izbrana. Opravljava celoten spekter fotografije (fotografiranja družine , nosečnic, novorojenčkov, portretno in prireditveno fotografijo ). V glavnem delava z fiksno goriščno razdaljo, kot sta 50 mm in 35 mm pa tudi 140 mm, ki je klasična žariščna razdalja dokumentarnega fotografiranja

Je možno dobiti razvite fotografije za zahvalnice še isti večer?

Da, razvite fotografije za zahvalnice lahko dobita še isti večer. Seveda nama morata predhodno izraziti vajinoželjo glede zahvalnic. Tako bova še isti večer natisnila vajino poročno fotografijo in zahvalnice za svate bodo pripravljene.

Čas za portretno fotografiranje?

Portretnemu fotografiranju nameniva 1 uro do 1.30 ure. Več časa kot nama dasta na voljo, tem bolj se lahko posvetimo portretnemu fotografiranju, obenem pa imamo več časa, da se razvije sproščeno, zanimivo in zabavno vzdušje. Pri samem portretnem fotografiranju pa pomagava pri poziranju in vodenju.

Kako poteka rezervacija poročnega fotografiranja?

Če so vama fotografije in najin stil fotografiranja všeč, se dogovorimo za osebno srečanje ob kavici, kjer se pobližje spoznamo, izmenjamo informacije in se pogovorimo o poteku vajinega poročnega dne. Takrat obojestransko podpišemo pogodbo, se dogovorimo za predporočno fotografiranje in smo v pričakovanju vajinega poročnega dne.

Kje fotografirata poroke?

Poroke fotografirava po celi Sloveniji ter v sosednjih državah. Če je lokacija poroke zelo posebna, potem sva zelo vesela, da se tudi tukaj odločata za naju. Fotografije parov na izrednih krajih so še posebej privlačne.

Število fotografij in obdelava?

Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki joželimo povedati, ter na sam celostni izgled galerije. Nažalost je prevladalo stališče, da bi digitalna fotografija prihranila delo in celo nadomestila razvoj temne sobe. Nažalost je to narobe. Fotografije so v formatu RAW, ki vsebuje veliko več informacij kot format JPEG in je primerljiv z analognim negativom. Te "RAW fotografije" so kasneje razvite v "digitalne pozitive", in so končane JPEG datoteke, ki jih dobite na koncu v spletni galeriji. Prve fotografije pošljevaže naslednji dan, število fotografij, ki jih par prejmejo pa se po navadi nekje 600 -1200 fotografij.

Cena fotografiranja in obdelava?

Cena fotografiranja je odvisna od vrste fotografiranja. Imava možnost dveh fotografov, foto-kotička, tiskanje fotografij na poroki ( foto zahvalnice), fotoknjge, in spletna galerija z geslom za vaju. Za podrobno pa Vam lako sestaviva ponudbo. Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki joželimo povedati, ter na sam celostni izgled foto galerije.


Priporočam priporočam in se enkrat priporočam čudovite slike -- nosečnisko fotografiranje v ljubljani

- Tina in Marko - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje
We recommend these guys very highly for your special day. They are super professional, hard working and very friendly. We are very happy with our photographs they are beautiful and capture everything perfectly. Thank you both again for everything you did, Kelly and James.

- Kelly F. Ericksen - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

sproščeno: nosečnisko fotografiranje in je bilo čudovito priporocam

- Ariana in Adi - nosečnisko fotografiranje

Definitivno priporočam fotografiranje vsem! “Rabim nosečniške fotografije . Greva se slikat.” mi reče moja. Koga izbrat, saj izbire je veliko, kvalitetnih umetnikov pa malo. Najdeva ÄŚarobne trenutke. Odličen portfolij top fotke, takojšen odziv in hiter termin, so bile ključne stvari pri najini izbiri. Cena nama pri pogledu na njune fotografije sploh ni bila več pomembna. Vzdušje med samim slikanjem je bilo odlično, pri ustvarjanju upoštevata želje svojih strank, na koncu pa vsaki fotografiji posebej dodata svojo posebno noto. ki ga začutiš šele, ko dobiš vpogled končne fotografije. ♥

- Tina in Dušan- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

top top top fotografije, sproščeno: nosečnisko fotografiranje smo opravili v narivi in je bilo čudovito

- Amanda in Marko - nosečnisko fotografiranje

Izredno sem zadovoljna s kvaliteto slik, hitrostjo ter odzivnostjo. Profesionalen fotograf, ki nam je vsem poroko naredil še lepso, zanimivo, seveda pa imamo na ta lep dogodek veliko prijetnih spominov.

- Tajda in Miha S.- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje
We recommend these guys very highly for your special day. They are super professional, hard working and very friendly. We are very happy with our photographs they are beautiful and capture everything perfectly. Thank you both again for everything you did,

- Antonia G. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Dobra izkušnja, dober fotograf, dobre fotografije. s e posebno nama je všeč fotoknjiga! Priporočava vsem, ki iščete zanesljivega fotografa.

- Mateja F. Tomaž F.- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Tadej in njegova asistentka sta se na najin poročni dan lepo vključila med svate in ju praktično nisva opazila. Zato sva dobila med fotografijami tudi dosti takih, ki so bile čisto naključne in iskrene.

- Miha V.- Poročno fotografiranje

Zelo dobra izbira, pa naj je šlo za slikanje poroke, družine. Uporablja dobro opremo, fotografije pa so fenomenalne. Priporočam!

- Andreja G.- Poročni Fotograf

Fotografov prvi odziv je bil fantastičen, saj je bil eden redkih fotografov, ki si je vzel čas. Tudi na sestanku je bil zelo sproščen in korekten. Cena se nama je zdela poštena, kvaliteta vrhunska (vsaj za naju). Na fotografiranju je bila poleg še asistentka, vse je potekalo v zelo sproščenem vzdušju. Fotografije sva dobila v roku enega meseca (tako kot smo se dogovorili) in še več obdelanih kot smo se dogovorili.

- Peter R. in Manca R.- Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Profesionalen pristop, izjemne fotografije. Kljub profesionalnosti sproščeno vzdušje. Neverjetna izkušnja, ki jo morate doživeti.

- Jure Z. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

pri meni so izvajali poročno fotografiranje. zelo profesionalni, korektni in glede na kvaliteto tudi ugodni. priporočam

- Maja H. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo narejeno kot smo bili dogovorjeni Hvala za profesionalen odnos in odlične fotografije.

- Franci ÄŚ. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Odlično opravljeno delo. Dobra komunikacija, zanesljivost in najpomembneje - kvalitetne fotografije.

- Zoja T. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Simply the best...

- Barbara L. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo super...zabavno in hkrati profesionalno. Vzdusje je bilo sproščeno in z nastali fotografijami sva zelo zadovoljna.

- Stanko T. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Fotograf je za naju slikal poroko in delo opravil odlično. Zelo sva bila zadovoljna z odnosom, prijaznostjo, energičnostjo,.... Vedno znova naju je presenetil z idejami za slike, po pregledu slik pa bi človek lahko rekel, da je bil »povsod«, saj je slikal z vseh mogočih kotov. Vsekakor priporočava in se mu zahvaljujeva za odlično opravljeno delo.

- Dijana C. in Uroš C. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Sta zabavna, prijazna, ustrežljiva in seveda profesionalna. Na fotografira ju smo se zelo zabavali in seveda tudi uživali. Fotografije so odlične inkrasijo najine stene. Seveda pa morava pohvaliti tudi hitrost in kvaliteto fotografij! Enostavno odlično. Priporočava! :)

- Andreja P. in Marko P. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo odlično, všeč mi je bila prilagodljivost, potrpežljivost pri slikanju dojenčka. Fotografije so prečudovite. Slikanje smo imeli pri obeh otrocih. Brez pomisleka bomo v prihodnje

- s pela S - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Fotografiranje najine poroke. Zelo smo bili in smo zadovoljni. Super fotograf, odlični končni izdelki!

- Nataša P. in Gašer p. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Celotno storitvijo sem bila izredno zadovoljna đź‘Śđź‘ odzivni, prijazni, vse je bilo izvedeno kot smo se dogovorili, osebje pripravljeno prisluhniti željam stranke, vzdušje pozitivno ter sproščeno, delo pa odlično opravljeno ❤️👌z eno besedo, profesionalci

- Ana Marija T. - Glamur portretna fotografija, nosečniška fotografija

Predlogi že od samega začetka v veliko pomoč, na sam dan poroke dobro in sproščeno vzdušje, profesionalen odnos. Končni izdelki več kot popolni, dokončani zelo hitro.

- Toni D. - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Slikanje je potekalo v prijetnem vzdušju, prejeli veliko čudovitih slik. Tudi mlajše otroke je znala pripraviti na fotografiranje. Super izkušnja, zato se bomo zagotovo še odločili za obisk pri njih

- Petra P - Poročni Fotograf Poročna Fotografija Poročno fotografiranje

Vse je bilo super...zabavno in hkrati profesionalno. Znata na nevsiljiv način ujeti pravi trenutek med fotografiranjem, tako da so slike res pristne. Fotografije uredi zelo hitro. Vsakič smo bili z njim zelo zadovoljni (predporočna, poročna, družinska, nosečniška fotografija).Vzdusje je bilo sproščeno in z nastali fotografijami sva zelo zadovoljna.

- Martin & Petra C. - predporočna, poročna, družinska, nosečniška fotografija

Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva

Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_PonikvaCenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva"/>/div>

Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_PonikvaCenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva"/>

Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_PonikvaCenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva"/>

Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva, Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_PonikvaCenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_Kalobje Cenik_Fotografiranje_porok_PonikvaCenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva, Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva Cenik Fotografiranje porok Ponikva Cenik_Fotografiranje_porok_Ponikva