Cenik poročnega fotografiranja

Sodobna, mladostna in kreativna poročna fotografija

Za informacije o naših paketihcenik ter razpoložljivost datumov me lahko kontaktirate 041 601 392.

Cena poročnega fotografiranja in video snemanja  je ponavadi odvisna od ur fotografiranja, število fotografov ( eden ali dva ,tri ) in znaša od 200 € naprej, cena pa je odvisna od Vajinih želja in potreb.

Večina parov se odloči za profesionalnega poročnega fotografa , saj želijo imeti kvalitetno in profesionalno poročno fotografijo. Večinoma se odločajo za celodnevno fotografiranje, da lahko ujamem vse pomembne trenutke njunega dne. Fotografirati pričnemva zjutraj, priprave ženina in neveste, šagra,… Pa vse do reza torte in meta šopka, saj do takrat imamo dovolj fotografij za poročni album.

Poleg znanja pa so zelo pomembne tudi izkušnje, ‘kilometrina’. Prav tako je pomembno, da je na poroki čim manj opažen, obenem pa mora biti pozoren na vsako nepričakovano situacijo, v kateri lahko ujame v fotografski aparat neponovljiv, nepozaben trenutek in ga ovekoveči za trajen spomin

Dober fotograf ve kako poteka poročno fotografiranje in koliko poročnih fotografij bo naredil. Poročni fotograf običajno dostavi od 50 do 100 fotografij za vsako uro svojega dela.

Lahko se osebno predstaviva in svoj način dela, pokaževa svoje izdelke in vama odgovoriva na morebitna dodatna vprašanja.

Dva fotografa vam lahko ponudita več fotografij in drugačen pogled

Darilni bon za fotografiranje v vrednosti 50 € , 150 €, in 300 € Podarite svojemu sodelavcu, prijatelju ali ožjemu družinskemu članu bon za družinsko fotografiranje. Kontaktirajte me in zahtevajte ponudbo za darilni bon že danes.

Če iščete dobrega poročnega fotografa naju lahko kontaktirate preko obrazca oz pokličete na tel. 041 601 392 za cenik ter ostale informacije. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV in za storitev se izda račun. Potni stroški so obračunani v ceni . Termini poročnega fotografiranja za leto 2018 in 2019 se že hitro polnijo.

Fotografiranje cerkvenih obredov, Poročna fotografija, Poročni fotograf, Portretna fotografija 

Pošljite nam sporočilo

Izpolnite obrazec ali nas kotaktirate preko telefona ali emaila

Poročni fotograf, Fotografiranje porok, Poročna fotografija, Poročni forograf Poročna fotografija