Cenik poročnega fotografiranja

Sodobna, mladostna in kreativna poročna fotografija

Za informacije o naših paketihcenik ter razpoložljivost datumov me lahko kontaktirate 041 601 392.

Cena poročnega fotografiranja je ponavadi odvisna od ur fotografiranja, število fotografov (eden ali dva ,tri ).

Tudi pri poročni fotografiji velja pravilo, da dobiš toliko kot plačaš, seveda je razpon v ceni za poročno fotografiranje kar velik.

Večina parov se odloči za profesionalnega poročnega fotografa, saj želijo imeti kvalitetno in profesionalno poročno fotografijo. Večinoma se odločajo za celodnevno fotografiranje, da lahko ujamem vse pomembne trenutke njunega dne. Fotografirat pričnem zjutraj, priprave ženina in neveste, šagra,… Pa vse do reza torte in meta šopka, saj do takrat imamo dovolj fotografij za poročni album.

Poleg znanja pa so zelo pomembne tudi izkušnje, ‘kilometrina’. Prav tako je pomembno, da je na poroki čim manj opažen, obenem pa mora biti pozoren na vsako nepričakovano situacijo, v kateri lahko ujame v fotografski aparat neponovljiv, nepozaben trenutek in ga ovekoveči za trajen spomin

Ve kako poteka poročno fotografiranje in koliko poročnih fotografij bo naredil. Poročni fotograf običajno dostavi od 50 do 100 fotografij za vsako uro svojega dela.

Se osebno predstavi in svoj način dela, pokaže svoje izdelke in vama odgovori na morebitna dodatna vprašanja. Lahko tudi spoznate in povežete, če se pred poroko odločita še za tako imenovano zaročno fotografiranje.

Dva fotografa vam lahko ponudita več fotografij in drugačen pogled

Profesionalni poročni fotograf rezervira termin in podpiše pogodbo in izda račun.

Če iščete dobrega poročnega fotografa me lahko kontaktirate preko obrazca oz pokličete na tel. 041 601 392 za cenik ter ostale informacije. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV in za storitev se izda račun. Potni stroški so obračunani v ceni . Termini poročnega fotografiranja za leto 2018 in 2019 se že hitro polnijo.

Čarobni Ujeti trenuteki

Čarobni Ujeti trenutek Poročni Fotograf, Poročna Fotografija

Profesionalna fotografija za Vaše fotografske dogodke

Profesionalno fotografiranje z vrhunskim fotografom in vrhunsko fotografsko opremo.